Nieuw jasje!

Jawel, het heeft even wat tijd gekost, maar hier is hij dan, de nieuwe responsive website voor SGM melkbusteam.
Je zal het een en ander missen, zoals Shoutbox, veel blogposts, toydolls-, camera-, zak- en diverse andere pagina’s.
Laat me weten als je echt iets terug wilt hebben. Dan kan dit geregeld worden.
Kijk alvast wat rond en geef je bevinding(en). Je kan op veel plaatsen commentaar achterlaten en inloggen met een van je volgende accounts: Facebook, Google, Foursquare, WordPress, Hyves, Windows ID, Blogger.
Helaas heb ik Twitter omzeep geholpen, maar die ga ik alsnog regelen…
Ik zou zeggen probeer eens en laat me horen wat je ervan vindt.
De hele website is Responsive, dus zou op iPad, iPhone, Samsung smartphone enz goed moet werken!!2 comments on “Nieuw jasje!
 1. Tom Tukker says:

  Yo Jan, toevallig was ik ook aan het kijken naar Social login plugins voor mijn website. die OneAll is die gratis ? ziet er OK uit, neem aan dat je in Yoomla 3.0. aan het werk bent geweest. Vanmorgen om 05:24 bezocht ik je website met de Samsung Galaxy Note 7000, het werkt, 1 lange , veelste lange, SGM website. Aangezien ik de Note slechts 20 cm van mijn ogen afhoudt heb ik liever de Desktop version, het is immers FullPixels scherm 🙂

  Pas alstublieft op voor Wormen 🙁

  Gretez Tunnel Tom

 2. maffe says:

  Tom, nee het is geen Joomla, maar WordPress, dat zie je toch meteen in de broncode…
  Maar Tom, dan moet je steeds in- en uitzoomen in de Desktop versie.
  Ik heb de thumbnails naar 88 pixels breedte gebracht, zodat je nu ook 2 kollommen met plaatjes naast elkaar zit ipv 1. Nu hoef je niet meer zo megaver de scalen.

  P.S. ja die OneAll is gratis, maar als die site plat ligt (zoals net leek) dan is meteen SGM.NL niet meer te bereiken… bagger app dus. Even opzoek naar een andere Social Login tool 🙁

Leave a Reply