Yearly Archives: 2012

Schietlokatie 2012

Wegens een enorme modderpoel, schieten we dit jaar niet op onze vaste lokatie, maar hier: Carbidschieten Google Maps (Langs de Landweg in Wapse)
Ook kunt u met FourSquare inchecken op onze Carbid lokatie. Installeer FourSquare op je device en eenmaal in Wapse zoek op ‘SGM Melkbusteam’ en check in. Wellicht hebben we een speciale aktie 🙂
Allshare CAST

Vandaag even bezig geweest met Allshare Cast van Samsung Galaxy S3 en zie hieronder het resultaat.
Zoals je kan zien, laat ik een paar apps zien, speel ik een stukje Angry Birds en Bad Piggies en open ik de SGM website.
Het beeld van de SGS3 wordt naar de TV gestuurd (Mirror Screen). Op deze manier kan je het beeld draadloos naar elke TV of Beamer versturen. TV en beamer moet wel beschikken over een HDMI poort.
De vraag is nu: Wat laat ik juist niet in het filmpje zien Rara wie weet het?
FourSquare

Yes, yes! Eerder vandaag al even op FourSquare het SGM melkbusteam als Venue aan gemaakt. Dus rijd je door Wapse of ben je in de buurt van onze carbid lokatie langs de Ten Darperweg, check in met je device.
Ik maak binnenkort Specials aan en andere leuke dingen, zodat je met oud- en nieuw GRATIS oliebollen kan hebben. En natuurlijk maak je kans om in de aftiteling van ons nieuwe filmpje genoemd te worden!
Check dus regelmatig onze SGM FourSquare pagina